27 Haziran 2022 Pazartesi 20:53
Seversin 5.Bölüm 2.Fragmanı

Seversin 5. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Asya, Tolga'yla olan flört oyununu devam ettirebilecek mi? Yoksa bu oyun evlilik teklifi ile mi taçlanacak? Seversin yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'da Kanal D'de!

Son bölümde neler yaşandı?

Asya, Selçuk'un karısının açıklamaları ve Ferdi'nin kendisini kurtarmak için "Kadının söyledikleri doğrudur." demesinden sonra çok zor durumda kalır. Asya'yı asıl hayal kırıklığına uğratan ise ailesinin kendisine değil, üzerine atılan iftiraya inanması olacaktır.

Tolga ise bu dönemde Asya'nın yanında durur ve Asya'nın haklı olduğunu kanıtlamak için elinden geleni yapar. Fakat işi o kadar da kolay olmayacaktır. Tolga'nın, sadece Asya'nın değil, dizinin çekimlerinin rahat ilerleyebilmesi için Kadir'in de güvenini kazanması gerekmektedir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.