22 Kasım 2019 Cuma 23:46
Sevgili Geçmiş 6.Bölüm Fragmanı

Sevgili Geçmiş 6. Bölüm Fragmanı yayınlandı izle! Sevgili Geçmiş dizisinin yeni bölümü 29 Kasım Cuma akşamı saat 20.00 de STAR TV'de!

Birbirinden habersiz büyümüş üç kız kardeş bir gün gizemli bir mektup alırlar ve aralarından birinin düğününde buluşurlar. Ama düğün gecesi kendilerini hiç beklemedikleri bir durumun içinde bulacaklardır. Biri müzisyen, diğeri doktor, bir diğeri ise uçsuz bucaksız üzüm bağlarının sahibi olan üç kardeş o geceden sonra Ege’nin güzel kasabası Güneşli Bahçe’den çıkamazlar ve birlikte yaşamaya mecbur kalırlar. Bir kriz durumunda oluşan bu mecburiyet hali zamanla yerini kardeşliği, arkadaşlığı ve dayanışmayı keşfetme macerasına bırakır.

Yapım: Süreç Film Yönetmen: Aydın Bulut Senaryo: Funda Alp Cahide Esen Karalar: Ece Uslu Cemal Karalar: Emre Kınay İpek Gencer: Sevda Erginci Sinan Malik: Seçkin Özdemir Deren Kutlu: Melis Sezen Kenan Soykan: Burak Yamantürk Azra Yılmaz: Özge Özacar Mahir Denizhan: Burak Çelik Çilem Akan: Elifcan Ongurlar

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.