14 Aralık 2020 Pazartesi 10:54
Tövbeler Olsun 18.Bölüm Fragmanı

Tövbeler Olsun 18.Bölüm Fragmanı yayınlanmıştır. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Tövbeler Olsun dizisinin yeni bölümü 20 Aralık Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

 Son bölümde neler yaşandı?

Holding'e el koyulduğunu Aylin'den öğrenen Latife soluğu Namzet'in yanında alır. Namzet ise yaşadıklarıyla ilgili Osman'ı suçlamaktadır. Nazmiye ise şirketin başına gelenlerden Anıl'ı sorumlu tutar. Eda ve Anıl'ın geçmişten gelen arkadaşlıkları Nazmiye'nin şüphelerini daha da arttırmıştır. Namzet'e yardımcı olmayı aklına koyan Nazmiye Eda ve Anıl'ı konuşturmak için Ertan'la iş birliği yapar. Fakat Ertan işlerin daha da karışmasına sebep olacaktır. Tüm bunlar olurken Namzet, Osman'ın mahallesinde yeni bir iş kurmaya kalkışır. Bu durum ise Osman'ı kızdıracak ikili arasında ipler yine gerilecektir.

Namzet'e olan öfkesi giderek artan Osman'ı ise Horanta ailesiyle ilgili kötü bir sürpriz daha beklemektedir. Osman'ı şoke eden gerçek ne?

Ertan'ın Eda'ya verdiği sırlar başına ne işler açacak? Namzet'in herkesten gizlediği planı ne?

Başrollerinde Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Can gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Tövbeler Olsun bu hafta yayınlanacak mı?

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.