23 Temmuz 2022 Cumartesi 20:12
Tozluyaka 4.Bölüm Fragmanı

Tozluyaka 4.Bölüm Fragmanı yayınlanmıştır. Fox TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Tozluyaka dizisinin yeni bölümü 25 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Konser gecesinde söylenenlerin aslında yalan olduğunu anlayan Ali, artık gerçeği ortaya çıkarmaya kararlıdır. Bu saatten sonra oyunla, planla değil direkt o gecenin baş sorumlusu olan Berk'le yüzleşerek yapacaktır bunu. Çağrı'nın paniği yüzünden bazı şeyler Ege sayesinde daha hızlı ortaya çıkmıştır artık.

Her şeyini riske atarak tehlikeli bir savaş başlatır Ali. Arap ve Zeyno da dahil olurlar bu savaşa. Sonunda ya kazanan olacaklardır ya da kaybeden.

Cemre'nin bildiklerini söylemesiyle oğlunun hayatından endişe eden Kenan ise Derya ve Önder'i de karşısına alarak Ali'yi hedefine koymuştur.

Ali, Vefa'ya aslında ne olduğunu öğrenmeye çalışırken, Çağrı da Hazal'dan çok daha büyük bir gerçek öğrenir.

Savaşın tarafları değişmiştir artık. O gece aslında gerçekten ne olmuştur? Herkes bunun peşindedir.

Başrollerinde Emre Kınay ve Dolunay Soysert gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Tozluyaka bu hafta yayınlanacak mı?

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.