09 Haziran 2022 Perşembe 20:10
Üç Kız Kardeş 16.Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

Somer ve Türkan arasında işler yolunda gitmektedir. Doyasıya aşkların yaşayan çift adeta bulutların üzerindedir. Nesrin de kızını bu konuda destekler. Ancak Rüçhan planlarını yapmıştır. Mine'yi gerçeği açıklaması için Nesrin'e gönderir. Nesrin duydukları karşısında şok olacaktır.

Üç Kız Kardeş sezon finaliyle Salı 20.00'da Kanal D'de!

Son bölümde neler yaşandı?

Somer, canına kıyan Türkan’a son anda yetişmiştir. Her ne olursa olsun yanında kalmaya ve ayrılmamaya kararlıdır. Türkan’a her şeye rağmen inanmayı seçmiştir. Ancak Somer’in Türkan’a böylesine sahip çıkması Rüçhan’ı deliye döndürür. Somer’i kaybetmemek için ona karşı sessizliğini korusa da hem Türkan’ı hem de ailesinin itibarını yerle bir etmek için sinsice planlarını yapmaya başlar.

Nesrin ve Sadık Somer’in Türkan’a sahip çıkmasına sevinirken, Türkan ve Somer de hayatlarında yeni bir sayfa açmak için hazırlıklara başlarlar. Somer Nesrin’e söz verdiği gibi ayrı ev açmak için harekete geçer.

Türkan’a kurulan tuzağın Mine tarafından yapıldığını öğrenen Nihat, bunu Mine’ye karşı kullanmaya başlar. Mine bu konuda köşeye sıkışınca Nihat’tan kurtulmak için Rüçhan’dan yardım ister. Rüçhan Türkan’ın Ferit’le haberini Mine’nin tezgahladığını öğrenince Mine’den hesap sorar. Tartışma sırasında Mine ciddi bir kaza geçirir. Rüçhan, Fatih’le bir olup Kalender ailesine büyük bir yıkım yaşatır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.