29 Kasım 2023 Çarşamba 13:22
Üç Kız Kardeş 65. Bölüm Fragmanı

Üç Kız Kardeş 65. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Somer, Türkan'ın cezasını kesti!

Somer, Türkan'a annesine yaşattığı zor zamanların cezasını kesmeye karar verir. Türkan, Somer tarafından kendisine nasıl bir ceza verileceğinden habersiz kendini onun merhametine bırakır. Peki, Türkan Somer'in kestiği cezayı kabul edecek mi?

Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle salı 20.00'da Kanal D'de!

Üç Kız Kardeş Oyuncuları: Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay , Emre Kıvılcım, Mert Özcan, Ece Baliç


Üç Kız Kardeş Konusu: Başrollerinde Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu gibi oyuncuların yanı sıra bir çok isim kadroda yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün oturduğu Üç Kız Kardeş’in senaryosunu ise Betül Yağsağan kaleme alıyor. İclal Aydın'ın Üç Kız Kardeş isimli romanından uyarlanan dizinin çekimleri ayvalık'ta başladı. Dizide Türkan, Dönüş ve Derya isimli iç kız kardeşin hayat hikayeleri ekranlara gelecek.

Son Güncelleme: 29.11.2023 13:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.