06 Aralık 2023 Çarşamba 00:25
Üç Kız Kardeş 66.Bölüm Fragmanı

Üç Kız Kardeş 66. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Somer, Türkan'ı affedecek mi?

Somer, Türkan'a yaptıklarının bedelini ödetmek ister ama onu bu halde görmeye dayanamaz. Öte yandan Kartal, Korman Ailesine savaş açar. Türkan'ın acı çekmesini isteyen Rüçhan, onu kaldığı rutubetli odada gizice izler. Türkan ise Rüçhan'a karşı olan nefretinden hiçbir şey kaybetmez. Peki, Somer, Türkan'ı affedecek mi? Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle salı 20.00'da Kanal D'de!

Son bölümde neler yaşandı?

Türkan ve Somer rüya gibi bir gecenin sabahında Sadık’la gelen mektupla birlikte gerçeğe uyanırlar. Sadık, Türkan’ın fermanını getirdiğinden habersizken; Somer annesine bu kötülüğü yapanın Türkan olduğuyla yüzleşir. Somer bu gerçekle nasıl başa çıkacağını bilemez halde, öfkelidir.

Mustafa gidişiyle ardında bıraktığı herkesten kendince intikamını almıştır. Kartal Mustafa’nın izini sürerken, Mustafa’nın kaçışı Korman ailesini de zora sokar. Mustafa’nın gidişi ile Derya’da yeni bir kararın eşiğine gelir.

Türkan’ın cezasını adalet mi yoksa Somer’in vicdanı mı kesecek?

KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümü 12 Aralık Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Son Güncelleme: 06.12.2023 00:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.