01 Ekim 2019 Salı 11:05
Vuslat 24.Bölüm Fragmanı

Vuslat 24. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Vuslat dizisinin yeni bölümü 7 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00 de TRT 1'de!

Tahsin’in mahalleye girmesi bütün dengeleri altüst ederken eski hesaplar yeniden açılır ve Tahsin’in etrafındaki çember gittikçe daralır.

Ne Feride ne Aziz ne de Fırat, Hasibe ve Tahsin’in neden ve ne amaçla bir araya geldiğini anlayamaz. Fırat’ın öfkesi mahalleyi ayağa kaldıracak kuvvetlidir ve Hasibe bu sefer iyice köşeye sıkışmıştır. Aziz babasını mahalleye getiren sırrın Hasibe’de olduğunu düşünse de bağlantıyı çözemez, ailesi mahalleye yaklaştıkça soru işaretleri artar ve Aziz bu yap-bozun eksik parçalarını bulup çıkarması gerektiğini hisseder.

Emine’nin tuhaf halleri, Feride’nin kafasını karıştırır ve Emine’yi takip eder. Emine’nin gittiği yerde karşılaştığı sürpriz, Feride’nin şüphelerini artırır cinsten olacaktır…

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.
Avatar
aziz 2019-10-01 11:25:26

güzel dizi