03 Ekim 2019 Perşembe 10:01
Yasak Elma 52.Bölüm Fragmanı

Yıldız, “Benim bebeğimi benden aldılar” diyerek isyanlarda. Bebeğin dna testlerinin negatif çıkması şoke ediyor.Ender ise büyük şok yaşıyor ve hastaneyi suçluyor. Yıldız, feryat figan halde ve yıkılmış durumda. Ama Ender, “Ben bitti demeden hiçbir şey bitmez” diyerek durumu düzelteceğini düşünüyor. Bebeğin ortadan kaybolmasını ve çok uzaklara gönderilmesini organize eden Şahika ise zafer sarhoşu.Ancak Halit, bebeği buluyor ve Yıldız’a geri getiriyor.

Yasak Elma 52. Bölüm Fragmanı yayında! Yasak Elma dizisinin yeni bölümü 7 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00 de FOX TV'de!

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Ender, Sabri’nin ihaneti karşısında ne yapacağını şaşırırken, kendini Erim’e aklamaya çalışır.

Ender ve Yıldız, Şahika’nın asıl yüzünü Halit’e göstermek için yeni bir plan yaparlar. Planlarının başarıya ulaştığını düşündükleri sırada Şahika’nın uzun zamandır üstünde çalıştığı öldürücü darbesiyle sarsılırlar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.