15 Ekim 2019 Salı 09:48
Yasak Elma 53.Bölüm 2.Fragmanı

Yasak Elma 53. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı izle! Yasak Elma dizisinin yeni bölümü 21 Ekim Pazartesi akşamı FOX TV'de!

Fox Tv’nin sevilen dizisi 53. yeni bölümüyle 21 Ekim Pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Halit, oğlunun hastanede karıştırıldığını öğrenip onu bulup Yıldız’a getiriyor. Ancak Yıldız, Halit’in kendisine yaptıklarını pek de affedecek gibi görünmüyor. Şahika ile kendisi arasında bir seçim yapması gerektiğini söyleyen Yıldız, istedikleri olmazsa Halit’den boşanmaya kararlı görünüyor. Şahika ile tek başa çıkabilecek kişi olan Ender sahalara geri dönüyor.

Yıldız, Halit Can için sünnet düğünü tertip ediyor. Halit’den istediği kişiyi çağırabileceği konusunda izin alıyor. Ender’in sünnet düğününe geldiğini gören Şahika rahatsız oluyor. Ender, Şahika’nın gizli görüşme yaptığı telefonu ele geçirmeyi başarıyor. Şahika için Yıldız küçük lokmaydı. O yüzden Ender’i ortadan kaldırmak istemişti. Şimdi Ender’le başa çıkamayacağını anlayan Şahika ne yapacak?

Son Güncelleme: 15.10.2019 10:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.