10 Eylül 2019 Salı 10:00
Zalim İstanbul 11. Bölüm Fragmanı

Zalim İstanbul 11. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümü 16 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.00 de KANAL D'de!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Şeniz, Cemre ve Nedim’i herkesten önce bulabilecek mi? Cemre’nin, Nedim’i kaçırışı köşkte taş taş üstünde bırakmaz. Agah yeğeninden bir haber alabilmek için memleket dahil çalınmadık kapı bırakmaz. Seher kızının da derdinin de peşindedir. Ceren annesini yanına çekmek için mağduriyetini son damlasına kadar kullanır. Seher ise eti tırnaktan ayırmamaya kararlıdır ta ki Neriman kozunu oynayana kadar. Seher şimdi hem kızlarının bağını hem de sırrını korumak zorundadır.

Şeniz, Cemre ve Nedim’i herkesten önce bulmak için elindeki tüm imkanları kullanır. Tabii bu arada Cenk’e yakalandığının farkında değildir. Cenk annesinden bir adım öne geçtiğinde ise artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.