19 Aralık 2019 Perşembe 22:21
Zalim İstanbul 24.Bölüm 2.Fragmanı

Zalim İstanbul 24. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Cenk'in Cemre'ye olan aşkı gün geçtikçe artıyor!

Cemre, Cenk'e yaşanan tüm olaylardan sonra boşanma zamanlarının geldiğini söyler. Bunu duyan Cenk yıkılır. Çünkü Cemre'ye karşı beslediği hisler gün geçtikçe artmıştır. Günün birinde Cemre'nin de kendisini sevebileceğini düşünen Cenk, duyduklarından sonra tüm öfkesini Nedim'e yöneltir. Sevdiği kadın ile arasındaki tek engelin Nedim olduğunu düşünen Cenk öfkeden deliye döner. Ancak öfkeli olan sadece o değildir. Nedim esaretle geçen acı dolu yıllarının aşktan çok daha önemli olduğunu düşünür ve hırsının hepsinin üstesinden geleceğine emindir.

Zalim İstanbul yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'da Kanal D'de!

Genel hikaye Antakya’dan İstanbul’a uzanan bir var olma mücadelesinin ekrana geleceği Zalim İstanbul’da; üç çocuğu ile Antakya’da yaşayan Seher’in, lojistik sektörünün devleri arasında yer alan ve aynı zamanda memleketlileri olan Agah Karaçay ile yollarının kesişmesi herkesi yeni bir sınava sokacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.