08 Aralık 2020 Salı 22:32
Zümrüdüanka 22.Bölüm 2.Fragmanı

Zümrüdüanka 22.Bölüm 2. Fragmanı yayınlanmıştır. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Zümrüdüanka dizisinin yeni bölümü 9 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Demirkan ve Özgüçler arasındaki savaş, Behram’ın Latif’i kaçırmasıyla gittikçe kızışır. Ya oğlunun katilini ona teslim edecekler ya da Azimet Demirkan bir torununu daha toprağa verecektir. Serhat kimse zarar görmesin diye çabalarken, Abbas, Behram’a öyle bir teklifle gelir ki, iki ezeli düşman bir süreliğine ateşkes imzalar.

Kalbindeki savaşı bitiren diğer bir kişi de Canan’dır. Hem kendine hem oğluna yepyeni bir sayfa açacak, kötü anıları geride bırakacaktır. Ancak bunu yapmadan önce teşekkür etmesi gereken biri vardır. Bu dünyada en büyük açlığının sevgi olduğunu haykıran biri…

Suların durulmasını fırsat bilen Ülfet, elindeki kozu bir kez daha öne sürerek amacına ulaşır. Zümrüt’ün onun yüzünden zor durumda kalması umurunda bile değildir.

Zümrüt’ün tekrar eve dönmesi ve Serhat’la arasını düzeltmesi Azimet’in hoşuna gitmez. Onları ayırmanın bir yolunu düşünürken, Zümrüt rahatsızlanıp hastaneye kaldırılır. Artık Zümrüt’ün hayatını etkileyecek o karar, Azimet’in iki dudağı arasındadır.

Başrollerinde Alp Navruz ve Ceren Yılmaz gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Zümrüdüanka bu hafta yayınlanacak mı?

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.