20 Ocak 2020 Pazartesi 21:56
Avrasya Asansör Fuarı 2020'de 5'inci kez kapılarını açacak

CNR, Asansör ihracatını şansa bırakmıyor!

Türk asansör sanayi için 2020 yılında İstanbul’da düzenlenecek tek uluslararası organizasyon olan CNR Avrasya Asansör Fuarı, sektörü tek çatı altında birleştirecek. Global ticaretin merkezi CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan fuar, lider firmalarının yeni ürün ve hizmetlerine ev sahipliği yapacak. 

CNR Holding, Ticaret Bakanlığı’nın 2020 destekleyeceği fuarlar arasında olan CNR Avrasya Asansör Fuarı’nın ihracat oranlarını artırmak için işleri oldukça sıkı tutuyor. CNR, tanıtım ve pazarlama çalışmalarını Kuzey Afrika, Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Bağımsız Devletler Topluluğu’nda aralıksız şekilde sürdürdüğü fuar için Türk fuarcılık sektörünün en büyük yatırımı BIA’yı da etkin olarak kullanıyor. 

CNR Holding’in en büyük sermayesi olan BIA - BÜYÜK VERİ’ye her gün yenilerinin eklenmesi ve güncel tutulması CNR Avrasya Asansör Fuarı’nın uluslararası ziyaretçi rakamlarına büyük katkı sağlayacak. BÜYÜK VERİ, sistem yatırımı, çağrı merkezleri, toplu e-mail ve toplu SMS gibi çoklu iletişim kanalları ile fuarın hedeflenen potansiyel ziyaretçilerine aralıksız bir şekilde ulaşıyor. Daha şimdiden BIA sistemiyle 1000 in üzerinde alıcının online bilet satın aldığı fuar 21 – 24 Ekim 2020 tarihleri arasında organize edilecek. 

Siz de, asansör sektörünün 2020’deki en büyük ticari platformunda yerinizi mutlaka alın!

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.