31 Ocak 2020 Cuma 13:46
Sultanbeyli’de temizlik seferberliği başladı

Sultanbeyli Belediyesi Fen İşlerine bağlı saha ekipleri ilçede temizlik seferberliği başlattı. ‘Sokak Sokak Sultanbeyli’ projesi kapsamında Sultanbeyli Fen İşleri Müdürlüğün’den toplanan Mobil Belediye Saha Ekipleri ilçede detaylı temizlik çalışması yapmak üzere ilçeye dağıldı. İlçedeki parklar, bahçeler ve sokaklardaki eksikliklerin tamamlanması ve genel temizlik çalışması gerçekleştirmek amacıyla çalışma başlattı. Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin de çalışmaları yakından takip etti.

“ÇALIŞMALAR GÜN BOYUNCA DEVAM EDECEK”

Çalışmalar için ekiplerle bir araya gelen Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, saha ekiplerine başarılar diledi. Çalışmaların gün boyunca devam edeceğini de ifade eden Başkan Kesin, “Sokak sokak Sultanbeyli projemiz kapsamında bugün Battalgazi Mahallesi’ndeyiz. Çalışma arkadaşlarımızla buluştuk. Günlerini tebrik ettik, bugün yapacakları işlerde kendilerine başarılar diledik. Biz de buradan gün boyu bulunacağımız mahallede çalışmalarımızı yapmak üzere ayrılacağız. Dün akşam bu mahallemizde şehitlerimiz ve mahallemizde vefat eden hemşerilerimiz için Hz. Ebubekir Camii’nde Mevlid-i Şerifimiz vardı. Dün akşam başladık, esnaf ziyaretlerimizi yaptık. Bugün de dediğim gibi geç saate kadar devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.