03 Şubat 2020 Pazartesi 13:17
En çok okunan yazarlar CNR Kitap Fuarı'nda

İstanbul’un merkezinde metro, Metrobüs, Marmaray gibi tüm toplu ulaşım araçlarına yakın bir lokasyonda düzenlenecek fuarın bu yılki ana teması ise “Keşfetmek” üzerine kurulacak. 

CNR Kitap Fuarı’nda aralarında ALFA, BİLGİ, CAN, DOĞAN KİTAP,  EPHESUS,  İLERİ, İŞ BANKASI, İTHAKİ, KAYNAK, KIRMIZI KEDİ, MARTI, ÖTÜKEN, PEGASUS ve YKY yayınlarının da bulunduğu yüzlerce yayınevi, binlerce eserini kitapseverlerle buluşturacak. 

Her yıl duayenlerin yanı sıra genç nesil yazarları da ağırlayan fuarın bu yıl ki onur konuğu polisiye romanların usta kalem Ahmet Ümit olacak. Söyleşi, sohbet ve imza gününde sevenleri ile bir araya gelecek olan Ahmet Ümit’in yanı sıra aralarında Sinan Akyüz, Aylin İşcan Yener, Işık Öğütçü, Murat Menteş, Beyza Alkoç, Hulki Cevizoğlu, Şengül Boybaş ve Nasuh Mahruki gibi yazarlar da sevenleri ile imza günleri ve söyleşilerde bir araya gelecek.   

Son Güncelleme: 03.02.2020 13:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.