24 Ocak 2020 Cuma 15:16
AÖF Final Sonuçları Açıklandı TIKLA ÖĞREN

AÖF final sonuçları açıklandı? Milyonlarca öğrencinin merakla beklediği AÖF final sonuçları açıklandı. 18-19 Ocak tarihlerinde yapılan AÖF güz dönemi sınavları açıklandı. İşte AÖF sınav sonuç görüntüleme ekranı…

AÖF sınav sonuçları binlerce öğrenci tarafından bekleniyor. AÖF final sınav sonuçları sonuc.anadolu.edu.tr adresinden T.C numarası ile sorgulanabilecek. AÖF sınav sonuçlarının bir hafta içinde AÖF tarafından açıklanamsı bekleniyor. Öğrenciler sınav sonuçları öğrenci numarası ve T.C numaraları ile sorgulayabilecekler.

AÖF SONUÇLARINIZI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

SINAV SONUÇLARINA İTİRAZ

Sınav sonuçlarına itiraz etmek isteyen öğrencilerimiz sonuçların ilan edildiği tarihten itibaren 5 (beş) iş günü içinde itirazlarını şu şekilde yapabilirler;

*Açıköğretim Fakültesi Merkez Büro Yöneticiliği birimine dilekçe göndererek
*aofbilgi@anadolu.edu.tr adresine e-posta göndererek
sor|izle|öğren sayfasındaki sorusor bölümünden

Açıköğretim Fakültesi Merkez Büro Yöneticiliğinin Yazışma Adresi: Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Merkez Büro Yöneticiliği Yunus Emre Kampüsü Tepebaşı 26470 ESKİŞEHİR

AÖF FİNAL SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

Öğrenciler 18/ 19 Ocak tarihlerinde güz dönemi dönem sonu sınavlarına girdiler. Sınav sonuçlarının açıklamasını merakla bekleyen öğrencilerin bekleyişi son buldu. AÖF final sınavları açıklandı.

AÖF SINAV GEÇME NOTLARI NEDİR?

84 – 100 AA 4,00 Geçti

77 – 83 AB 3,70 Geçti

71 – 76 BA 3,30 Geçti

66 – 70 BB 3,00 Geçti

61 – 65 BC 2,70 Geçti

56 – 60 CB 2,30 Geçti

50 – 55 CC 2,00 Geçti

46 – 49 CD 1,70 Ortalamaya Bazlı Geçti

40 – 45 DC 1,30 Ortalamaya Bazlı Geçti

33 – 39 DD 1,00 Ortalamaya Bazlı Geçti

AÖF SINAVLAR VE BAŞARI DEĞERLENDİRME ESASLARI

Bir dönemde her ders için bir ara sınav ve dönem sonu sınavı düzenlenir. Sınavlar; gözetimli olarak yüz yüze ve/veya çevrimiçi yapılır; çoktan seçmeli, açık uçlu, kısa cevaplı, doğru-yanlış ve eşleştirme gibi farklı tip sorular içerebilir. Bununla birlikte dersin özelliğine göre ara sınav; yazılı, sözlü, ödev, uygulama, proje ve benzeri ölçme-değerlendirme araçlarıyla da yapılabilir. Sadece dönem sonu sınavı yapılan proje gibi derslerde, parçalı sınav uygulanır. Parçalı sınavların birleştirilmesiyle dönem sonu sınav notu oluşturulur ve bu notun, başarı notuna katkısı %100'dür. Ara ve dönem sonu sınavlarının tarihleri ve uygulama esasları, ilgili birim yönetim kurulu tarafından belirlenir ve öğretim yılı başında akademik takvimle birlikte ilan edilir.

Yaz okulu başarı değerlendirmesi tek sınav ile yapılır ve bu sınavın başarı notuna katkısı %100'dür. Yaz okulunda alınan dersler için öğrenci başarısının değerlendirilmesinde Üniversitesi tarafından kabul edilen Öğrenci Değerlendirme Sistemi Esasları kullanılır.

Başarı değerlendirmesi

Öğrenci başarısının değerlendirilmesinde "Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Öğrenci Değerlendirme Sistemi" kullanılır. Bu sistemin uygulama esasları ilgili fakülte kurulunun önerisiyle Senato tarafından karara bağlanır.

Başarı notu, Senato tarafından belirlenen esaslara göre harf notuna çevrilir.

Son Güncelleme: 24.01.2020 15:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.