08 Şubat 2017 Çarşamba 13:40

Film Özeti 9 yaşındaki İsra (Isra Dela) bir okul gezisine katılır ve kendini sihirli bir kütüphanede bulur. Bazı kitaplar adeta canlıdır, kendi hayatlarını sürdürmektedirler. Kitaplardan birinde Alex (Sven Van der Linden) adlı bir çocuk, kitaptaki şatoda tutsaktır. Isra bir anda kendini Alex'i kurtarmak için büyülü bir maceranın ortasında bulur, ancak şatonun sahibi Alex'i kolay kolay bırakmaya niyetli değildir.

Vizyon Tarihi:10 Şubat 2017 Yapımı:2016 - Belçika Tür:Aile ,  Fantastik ,  Macera Süre:80 Dak. Yönetmen:R. Kan Albay Oyuncular:Isra Dela ,  R. Kan Albay ,  Sven Van der Linden ,  Valerie Deridder ,  Tamer Karadağlı Senaryo:Valerie Deridder Yapımcı:R. Kan Albay ,  Hugo De Beul Diğer Adı:İsra & Sihirli Kitap

 

Anahtar Kelimeler:
İsra Ve Sihirli Kitap
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.