05 Ağustos 2021 Perşembe 17:52
Nonolive neden haksızlık yapıyor

Çin'li Canlı Yayın Platformu olan Nonolive.com'dan yapılan haksızlıklar ve iletişim sorunlarının nasıl bir adam kayırmanın olduğunu gözler önüne serdi! işte detaylar...

Haksızlık başlangıcı şu şekilde başlamaktadır Nonolive adlı yayın flatformu, 22 Haziran -  07 Temmuz tarihleri arasında Reaksiyon adlı bir etkinlik yarışma düzenlemiştir! bu etkinliğe enterhaber.com kamuensonhaber.com  yayın yönetmenimizde katılmış etkinlikte 3.olmuştur! etkinlikte dereceye girenlere resmi yayıncılık verileceği yazılı olarak belirtilmiş bu yayıncılığın şu yayın bu yayıncılık adı vurgulanmamış etkinlikte isteyene istediği yayınclık verilmiş sadece enterhaber.com kamuensonhaber.com yayın yönetmenimize verilmemiştir! aşağıda delilleriyle sunacağımız şekilde ukalaca tavırlar takınıllmıştır. düşünsenize 1.2.4.5 ciye resmi Oyun yayıncılık veriliyor 3. es geçiliyor siz sadece sarı tikli yayıncı olacaksınız diye ukalalık yapılıyor konu hakkında enkısa zamanda hukiki işlemlere başlayacağız! 

Haberimizde bazı oyun yayıncılarına 1K Takipçide yani her artışda 1K Baz alındığında 750 tl ücret ödendiğide açıklığa kavuşvuştur yetkili bunu açıkça itiraf etmiştir yazıları incelediğinizde göreceksiniz. tabi bunu her oyun yayıncısı bilmiyor gizli tutuyorlar Nonolive yetkilisi ile yaptığımız görüşmede bunu dile getirdiğimizde bize nerden bunu bildiğimizi soruyor açıkca böyle bir şeyin olduğunu itiraf etmiş oldu yazışmalarda bunu görebilirsiniz.

Etkinlik Kuralları Aşağıdaki Görsellerde mevcut.

Yukarıdada görüldüğü gibi Resmi yayıncılık verileceği ama hangi grup Resmi yayınclık olduğu belirtilmemiş yetkili kafasına göre veriyor!

Telegram'dan Nonolive yetkilisi @Aynurxiang yapılan görüşme ve Telegram Nonolive Müşteri Hizmetleri ile yapaılan görüşme incelendiğmde birbirlerinden nekadar kopuk olduğunu görebilirsiniz.

Yetkili yukarda 1K takipçi başına 750 tl verildiğini nerden bildiğimizi soruyor yani böyle bişey olduğunu farkında olmasan kabül etmiş oluyor!

Nonolive Müşteri hizmetleri ile yapılan görüşme.

Enson böyle birşey yazdık adamlar cevap verme tenezülü bile göstermiyor böyle bir firma işte görüyorsunuz Nonolive adlı firmanın haksızlıkları delilleriyle ekranda inceleyebilirsiniz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.