05 Şubat 2017 Pazar 22:17

Adı Efsane 3. Bölüm Fragmanı yayında! Kızlarının mutluluğunu yaşayan Tarık'ı tatsız bir sürpriz beklemektedir! Melis ile arasını düzelteceği akşam, Hakan'ın babası ile yaşadığı olay gecenin kanlı bitmesine neden olur! Hakan'ın babası ile arasındaki itiş kakış sırasında elindeki bıçak Tarık'a saplanır. Adı Efsane 3. Bölüm 11 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Kızlarının yurtdışına gitmemesi Tarık'ı çok mutlu etmiştir ve hatalarını telafi etmek için hızlıca işe koyulur. En büyük kızı Melis ile arasını düzeltmek için bir randevu ayarlar; fakat, beklenmedik bir gelişme olur. Hakan'ın babası ile olan sorunları ayyuka çıkmıştır ve bir şekilde Bahar'da bu olaya dahil olmuştur. Tarık, Bahar ve Hakan'ın babası arasında geçen tartışmanın sonucu gece kanlı biter. İtiş, kakış sırasında Tarık'ın elindeki bıçak karnına saplanır! Tarık, bu yaralanmadan sağ çıkabilecek mi? Bahar ve kızları bu acı olaydan ne kadar etkilenecekler?

Adı Efsane, heyecan dolu yeni bölümüyle 11 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.