09 Şubat 2017 Perşembe 22:30

Adı Efsane 3. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Tarık, Bahar'ı kurtarmak için aldığı bıçak darbesi sonucu iyileşebilecek mi? Hakan, babasıyla olan sorunlarını çözebilecek mi?

Babasıyla arasının kötü olması sonucunda babasının şiddetine maruz kalan Hakan, öfkelenir ve aklında çok kötü düşünceler oluşur. İçindeki siniri atmak için sağa sola saldırır. En sonunda babasıyla yüzleşmeye karar verir. Bu baba-oğul tartışması nasıl sonuçlanacak? Tarık, kızlarıyla arasını düzeltmek için çok büyük bir adım atmaya hazırlanırken, aksilik gelir ve onu bulur. Melis ile gece dışarı çıkacakları zaman Bahar'ı korumaya çalışır ve bıçak karnına saplanır. Bu hasar sonucunda dayanamaz ve yere yığılır. Bahar, Tarık'ın en hızlı şekilde iyileşmesi için yardım bulabilecek mi?

Adı Efsane heyecan dolu yeni bölümüyle 11 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Anahtar Kelimeler:
Adı Efsane
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.