15 Şubat 2017 Çarşamba 19:37

Adı Efsane 4. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Melis'le olan gecesini kaçıran Tarık hayata karşı öfkesini yenebilecek mi? Takım ilk maçında başarılı olabilecek mi? Melis, kendisi için önemli olan geceye gelemeyen babasını affedecek mi?

Adı Efsane dizisinin 4. Bölüm 2. fragmanı da yayınlandı! Tarık'ın bıçaklanması hayatında ne gibi değişikliklere neden olacak? Bahar, Tarık'ın karanlık yüzünü gördüğünde nasıl bir tepki verecek? İlk maçına çıkan takım başarılı olacak mı? Hepsinin cevabı 17 Şubat bölümünde!

Tarık, bıçaklanmanın ardından kızı Melis ile olan özel geceyi kaçırdığı için öfke nöbetlerine girer! Bahar, Tarık'ın bu yönünü ilk kez görür. Seçil'in anlattıkları ise, Tarık hakkında olumsuz düşünceler doğurmaya başlar.

Okul takımının maç günü gelip çatmıştır. Tarık ve gençler ilk maçı kazanmanın derdindedir. Takım olduklarını hem Tarık'a, hem de okula kanıtlamaları gerekmektedir. Çabaları yeterli olacak mı?

Adı Efsane 4. Bölüm 18 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Anahtar Kelimeler:
Adı Efsane
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.