11 Mart 2017 Cumartesi 23:43

Adı Efsane 8. Bölüm Fragmanı yayında! Melis hayati tehlikeyi atlatıyor! Tarık, özlemlediği hayata kavuşur; Kıvanç ise, Hakan'ı hedefine alır!

Babasının gitmesine engel olan Melis özlemlediği aile yaşantısına başlamıştır! Tarık için Zeynep'in doğumgünü anı mutluluğun tablosu gibidir. Kızlarının yanısıra Bahar ve can dostunun da yanında olması hayata tutunmasına katkıda bulunmuştur.

Bahar'ın annesi kızının Tarık ile olan yakınlığından şikayetçidir! Bahar'ın geçmişteki hatasını tekrar edip üzülmesinden korkmaktadır! Onu uzaklaştırmak için elinden geleni yapmaya kararlıdır!

Senet parasını Kıvanç'tan alan Hakan ise, düştüğü durumdan habersiz Melis'e karşı ne yapacağını düşünmektedir! Kıvanç, Hakan'ın aldığı borcun sebebini Melis'e farklı anlatır! Melis'in kızgınlığı Hakan'ın suratına tokat olarak yansır!

Tarık, Bahar ile ilgili duyguları konusunda nasıl bir adım atacak? Bahar, annesine karşı çıkacak mı? Melis ile Hakan aralarındaki anlaşmazlığı çözebilecek mi?

Adı Efsane yeni bölümüyle 18 Mart Cumartesi 20.00'de Kanal D'de!

Anahtar Kelimeler:
Adı Efsane
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.