26 Eylül 2017 Salı 23:43

Bir yanda çok başarılı, çekici, fakat aşkla arasına mesafe açılmış, hayatta onu şaşırtacak bir şey kalmadığını hisseden bir boşanma avukatı Barış. Diğer yanda ise hayat dolu, akıllı, eğlenceli, fakat ailesini geçindirmek için taksi şoförlüğü yapmak zorunda kalan, güzel bir genç kız olan Aslı, nam-ı diğer Ateşböceği. İkilinin yolları kesişince, aşk dolu bir serüvenin içine girerler.

Yapım: Mia Yapım Yönetmen: Barış Yöş Senarist: Ebru Hacıoğlu Oyuncu Kadrosu: Barış Buka: Seçkin Özdemir Aslı Eğilmez: Nilay Deniz Hakan Şeker: Umur Yiğit Vanlı Handan Pars: Belma Canciğer Metin Eğilmez: Durul Bazan Çiçek Eğilmez: Lal Tayra Bahar Teo: Çağrı Çıtanak Cahide Pars: Derya Alabora Neşe Eğilmez: Şebnem Dilligil Arzu Eğilmez: Alica Kapudağ Barbaros: Gürkan: Berkat Tulumbacı İlayda Taş: Seda Güven Gül Gürkan: Gözde Çığacı Sıdıka: Çiğdem Aygün Şirin: Aslı Samat

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.