12 Ocak 2018 Cuma 13:39
Babamın Günahları 2. Bölüm Fragman

Babamın Günahları 2. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Hikaye, Ozan’ın geçmişinde Ferruh’un (Mustafa Uğurlu) işlediği bir cinayeti sevgilisi Yeşim’e zarar gelmemesi adına üstlenmesi ile başlar. 
İşlemediği bu suçu üstlenmesi Ozan ve Yeşim’i farklı geleceklere sürüklerken Ozan bir kızı olduğundan habersiz yıllar geçirir. Yeşim, Zeyno’ya yapılacak ilik tedavisi için yıllar sonra Ozan’ın karşısına çıkar. 
Hayat ile ilgili en ufak bir beklentisi olmayan Ozan’ın hayatına Zeyno bir ışık demeti olarak düşer. Zeyno’nun hayatı Ozan’ın ellerindedir, ilik nakli için yaralanmaması gerekmektedir. 
Kızına ilik nakli yapabileceğini öğrendiği gün ise Ozan kendini yine işlemediği bir cinayetin faili olarak bulur. Fakat bu sefer kendisini feda edemeyeceği bir sebebi vardır... Kızı Zeyno.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yaşadığı onca şeyden sonra hayattan bir beklentisi kalmayan Ozan, bir yandan belaya bulaşmamaya gayret ederken, yıllar önce ayrıldığı hayatının aşkı Yeşim birdenbire karşısına çıkar ve bir kızı olduğunu söyler. Maalesef küçük kız çok hastadır, kemik iliği nakli için uygun donör bulunmazsa ölecektir. Yeşim, Ozan’dan kan örneği vermesini ister. Her ne kadar Yeşim, nişanlı olduğunu, yakında evleneceğini ve kızı Zeyno’dan uzak durmasını söylese de Ozan dayanamaz ve kızını görmeye gider. Kızıyla birlikte babalık duygusuyla da tanışan Ozan için bambaşka bir hayat başlar. Hayat ona ikinci bir şans vermiştir. Ancak geçmişin günahları peşini bırakmaz. Yıllar önce onu Yeşim’den koparan karanlık geçmişi, bir kez daha Ozan’ın başına bela olur. Ama bu sefer Ozan’ın aynı hatayı tekrar yapmaya niyeti yoktur!

    Babamın Günahları yeni bölümüyle 17 Ocak Çarşamba akşamı STAR TV'de!

    Anahtar Kelimeler:
    Babamın Günahları
    Yorumlar
    Avatar
    Adınız
    Yorum Gönder
    Kalan Karakter:
    Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.