01 Şubat 2017 Çarşamba 19:53

Bodrum Masalı 22. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Bodrum Masalı yeni bölümünde Bora'nın gizemi merak uyandırıyor! Faryalı, her şeyi bırakıp gitmek zorunda mı kalacak?

Kafası çok karışık ve üzgün olan Yıldızı gören Faryalı ona destek olmaya her zaman hazır bekler. Nejat İşler'in canlandırdığı Bora karakteri ise Faryalı ile derin bir sohbete girer. Faryalı'nın kişiliğini başkalarından öğrenerek ona bu yönde söyleyecekleri vardır. Bora, yeğeni için gelmesine karşın başka planları da var mı? Bora, Faryalı'nın Bodrum'dan uzaklara gitmesi için hamleler mi yapacak? Yeni gelen gizemli adam Bora, Yıldız ve ailesininin yaşamında nasıl bir rol alacak? Bodrum Masalı yeni bölümünde izleyenleri neler bekliyor?

Bodrum Masalı, heyecan dolu yeni bölümüyle 5 Şubat Pazar 20.00'de Kanal D'de!

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.