05 Mart 2017 Pazar 23:54

Bodrum Masalı 27. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı'nın kendi kızı olduğunu öğrenen Faryalı, gerçekleri Aslı'ya söylüyor ve Aslı gerçek babasının Faryalı olduğunu öğreniyor! Bodrum Masalı, heyecan dolu yeni bölümüyle 12 Mart Pazar akşamı 20.00'de Kanal D'de!

Gerçeklerin peşinden giden Faryalı, yıllar önce Maya'dan bir kızı olduğunu ve o kızın Aslı olduğunu öğreniyor.  Aslı ile yüzleşme cesaretini bulan Faryalı, Aslı'ya babası olduğunu itiraf ediyor. Baba kız arasında duygusal anlar yaşanırken, Ateş ve Kelebek onları izliyor. Öğrendikleriyle şok olan Aslı ise teselliyi Ateş'in kollarında ağlayarak bulur.

Diğer taraftan Yıldız, Aslı ve Faryalı ile gerçekleri öğreniyor. Bu olay karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Yıldız, Faryalı ile karşı kaşıya geliyor ve gerçekleri Faryalı'dan duymak istiyor. Aslı'nın, Maya ile Faryalı'nın kızı olduğunu öğrenen Yıldız, bir kere daha hayal kırıklığına uğruyor.

Bodrum'a gelen Maya, kızı Aslı'ya kavuşabilecek mi?

Bodrum Masalı yeni bölümüyle Pazar 20.00'de Kanal D'de!

Anahtar Kelimeler:
Bodrum Masalı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.