01 Eylül 2018 Cumartesi 14:17
Egenin Hamsisi 8.Bölüm 2.Fragmanı

Aradığı aşkı Ege kıyılarında bulan Zeynep, tesadüf eseri Deniz'in İngiltere'ye gideceğini öğrenmiştir. Zeynep sevdiği adam tarafından kandırıldığını düşünüp büyük bir hayal kırıklığı yaşamaya başlar. Deniz ise Zeynep'in tavrının ne olduğunu tam olarak anlayamaz. Zeynep’in peşinden koşarken patronu Vedat'la çarpışacaktır.

Şevket ve Melahat, kasabadaki tüm esnaflara gelen işgaliye zammıyla birlikte soluğu belediye binasının önünde alırlar. Aralarındaki kavgayı unutup omuz omuza vermek zorunda kalan Melahat ve Şevket, esnaf dayanışmasından daha büyük bir birlikteliğin içine düşerler. Bu birliktelik kasabada büyük bir şenliğe dönüşür

TRT1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Egenin Hamsisi dizisinin yeni bölümü 3 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Anahtar Kelimeler:
Egenin Hamsisi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.