27 Haziran 2018 Çarşamba 13:57
Erkenci Kuş 2. Bölüm Fragman

Erkenci Kuş 2. Bölüm Fragmanı yayınlandı! STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Erkenci Kuş dizisinin yeni bölümü 3 Temmuz Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sanem ve Can Aşkı Çok Konuşulacak.

Sanem sabahları birkaç saat babasının bakkalında çalıştıktan sonra bütün gününü hayal kurarak ve kitabı üzerinde çalışarak geçirmektedir ve hayatından son derece mutludur. Ta ki anne babası kendisine doğru düzgün bir iş bulmazsa evlenmek zorunda olduğunu söyleyene kadar! Sanem bunun üzerine mecburen ablasının iş yerinde çalışmaya başlar. Hayallerini süsleyen büyük aşkının kendisini orada beklediğinden habersizdir henüz, üstelik bilmeden Can'a ve şirkete kurulan bir tuzağın parçası olur...

Yalanlar üzerine kurulan bir aşk olabilir mi? Ya Sanem? Nefret ettiği Can'a kalbini kaptırabilir mi?

STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Erkenci Kuş dizisinin yeni bölümü 3 Temmuz Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. 

Anahtar Kelimeler:
Erkenci Kuş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.