19 Nisan 2017 Çarşamba 00:01

Hayat Şarkısı 51. Bölüm Fragmanı yayında! Hülya, kızına artık tam anlamıyla kavuşuyor! Melek, kızı olarak büyüttüğü yeğenini Hülya'ya bırakıyor!

Melek, ansızın gitme kararı alır. Giderken ardında kızı olarak büyüttüğü yeğenini ve bir kağıda yazılmış not bırakır. Bu notun içeriğinde uzaklara gittiğini ve artık kızlarının gerçek annesi ile büyümesi gerektiğini yazar. Çocuğun anılarında öz annesinin olmasını ister. Hülya ise buruk bir üzüntüyle birlikte artık kızına tam anlamıyla kavuşmanın sevincini yaşar. Kerim'de desteğini Hülya'dan esirgemeyerek her anlamda yanında olduğunu sözlü olarak ifade eder.

Diğer tarafta Hüseyin, Melek'in gidişiyle yıkılmıştır. Melek'in geri gelmesi için beklemekten başka yapabileceği bir şey kalmamıştır.

Hayat Şarkısı merakla beklenen yeni bölümüyle 25 Nisan Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.
Avatar
özkan 2017-04-19 16:22:27

hayat beee