30 Kasım 2017 Perşembe 21:16
Hayat Sırları 6. Bölüm Fragman

Hayat Sırları 6. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Seher, Burak’tan sakladığı sırrı paylaşacak mı? Kemal’in müdahalesi İsmet’i kızdırmaktan başka bir işe yaramamıştır. Susmak için istediği parayı iki misline çıkaran İsmet, İnci ve Kemal’e iki gün süre verip gözden kaybolur. İnci ve Kemal parayı nasıl bulacaklarını düşünürken Mustafa’nın her şeye şahit olduğundan da habersizlerdir. Kemal, İsmet’in istediği parayı bulmaya çalışırken, Mustafa’nın da gizli bir planı vardır.

Burak, Seher ile karşılaştıktan sonra bir daha onu kaybetmeyi göze alamayacağından artık iyice emin olmuş ve kızın kalbini yeniden kazanmak için çeşitli planlar yapmaktadır. Seher’in de Burak’a karşı gardı düşmek üzeredir. Ancak Burak’tan sakladığı sırların ağırlığıyla başa çıkmaya çalışmaktadır. Seher artık gerçekleri Burak’a söylemesi gerektiğinin farkındadır.

Zafer’in işsiz kalması evdeki sorunları tırmandırır. Hasan Can olanlardan etkilenmekte ve okulda da sorun çıkarmaktadır. Evdeki sorunlarla başa çıkmaya çalışan ve gün be gün çıkmaza giren Zafer’e Ayşen ilginç bir teklif yapar. Bu arada Kuzgun Ailesi’ne kök söktürmeye azmetmiş olan Ayşen, aldığı kötü bir haberle yıkılır.

Şirin, Murat’ın geceleri kanalda yatıp kalktığını öğrenir. Seher ve Kemal kayıp bebek Zeyno hakkında konuşurlarken Şirin ile İnci duyar ve evde kıyamet kopar.

Hakan sonunda Mustafa Kuzgun’la yüzleşmeye karar verir ve harekete geçer.

İsmet’in istediği parayı bulan Kemal, buluşma yerine gider. Buluşma yerinde Kemal’i büyük bir sürpriz beklemektedir.

Hayat Sırları yeni bölümü 6 Aralık Çarşamba akşamı STAR TV'de!

Anahtar Kelimeler:
Hayat Sırları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.