14 Nisan 2017 Cuma 10:57

İsimsizler 4. Bölüm Fragmanı yayında! Sinan'ın hain olduğuna dair şüpheleri artan İsimsizler, somut deliller toplamak üzere harekete geçiyor! Yeni Cumhuriyet Savcısı ve Kaymakam Fatih neden karşı karşıya geliyor! Fatih, şüphelerinde haklı çıkacak mı? İsimsizler 4. Yeni bölümde neler olacak?

İsimsizler 4. Bölüm Fragmanı yayında! Terörle mücadele polisi Ahmet, canlı bomba eylemine teşebbüs eden Mahmut'un evinde bir takım izlere rastlamıştır ancak Sinan'ın hain olduğunu kanıtlamak için somut delillere ihtiyacı vardır. Hainlerin ise yeni bir planı vardır. O büyük gece geldiğinde belirleidkleri noktada harekete geçmeyi planlarlar. Peki isimsiz kahramanlar hainlerin bu saldırılarına engel olabilecek mi? Fatih'e doğrultulan silah ateş alacak mı? Yeni Cumhuriyet Savcısı hikayeye nasıl yön verecek? Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde neler olacak?

İsimsizler, yeni bölümü ile 17 Nisan Pazartesi 20.00'de Kanal D'de!

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.