18 Ocak 2018 Perşembe 23:37
Mehmetçik Kut'ül Amare 2.Bölüm Fragmanı

Mehmetçik Kut'ül Amare 2. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kut’ül Amare Mehmetçik projesi, birinci cihan harbine hazırlanan Osmanlı devletinde, tek hayali devletin yeniden dirilişi ve kurtuluşu olan, gönlünde vatan sevdasından başka bir şey bulunmayan Mehmet ve arkadaşlarının destansı hikayesidir. Darülfünun talebesi olan Mehmet, vatanı için her türlü fedakarlığı ve çabayı göstermekten geri durmaz. Bu amaçla başında Süleyman Askeri Bey’in bulunduğu ve en kabiliyetli askerlerin seçildiği Osmancık Taburuna katılıp cepheye gitmek için büyük bir mücadele gösterir.

İhtişamlı bir devletin varislerine bıraktığı son destan olan Kut’ül Amare zaferi Mehmet karakteri merkezinde her anı heyecan, aksiyon ve derin duyguları yaşatarak seyirciyle buluşacaktır. Bunun yanında Mehmet, vatan için canını ortaya koyarken karşısına çıkacak olan Zeynep ile yaşayacakları sevda ise çöle yazılan bir aşk destanı olacaktır.

    Mehmetçik Kut'ül Amare yeni bölümüyle 25 Ocak Pazar akşamı TRT 1'de!

    Son Güncelleme: 19.01.2018 00:05
    Anahtar Kelimeler:
    Mehmetçik
    Yorumlar
    Avatar
    Adınız
    Yorum Gönder
    Kalan Karakter:
    Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.