14 Mart 2017 Salı 20:22

Vatanım Sensin 19. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Hilal, gözünü karartıp Teğmen Leon'u öldürecek mi? Hain bomba saldırısının arkasındaki asıl amaç ne?

Azize, Türk halkına seslenmek için meydana çıkmış ve büyük bir kalabalığa umut olacak konuşmasını gerçekleştirir. Lakin Kalabalık içerisine bırakılan bombanın patlaması sonucu onlarca ailenin ocağına ateş düşer. Bu hain saldırıyı Yunan tarafı üstlenmezken asıl sorumlu kendini gizli tutar. Cevdet, patlama alanında yer alan ailesini kurtarmak için elinden geleni yapar. 

Leon ve Hilal ise tüm olan bitenleri kaleminden kağıda dökerek bu anları ölümsüzleştirmek için ellerinden geleni yapar. Fakat Hilal'in bu sahte bulduğu sözlere karnı toktur ve intikam için bir şeyler yapmak ister. Bu seçimini ise Teğmen Leon'u öldürmeden yana tercih eder. Hilal'in ateşlediği silah Leon'u öldürecek mi?

Vatanım Sensin heyecanla beklenen tekrarsız yeni bölümüyle 16 Mart Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Anahtar Kelimeler:
Vatanım Sensin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.