17 Mart 2017 Cuma 00:15

Vatanım Sensin 20. Bölüm Fragmanı yayında! Ali Kemal, Leon'u tamamen susturmak istiyor! Eşref Paşa ise Charles Hamilton ile herkesi ilgilendiren bir anlaşmaya el sıkışıyor.

Ali Kemal ve Mehmet'in baskını sonucunda gelişen olaylarla Hilal, Leon'u vurur. Hilal'den gelen kurşun sonucunda Leon anında yere yığılır. Olay yerine gelen General Cevdet ise şaşkınlığını gizleyemez. Yaralanan Leon'un hayati tehlikesi sürmesine karşın hastanede nefes almaya devam etmektedir. Durumu bilen herkesin endişesi Leon'un gözlerini açıp, olayın gerçekleriyle anlatmasıdır. Bu ihtimalin gerçekleşmesini istemeyen Ali Kemal, Leon'u tamamen susturmak ister.

Charles Hamilton ise her koldan hamlelerini oynamaktadır. Cevdet, Tevfik ve Eşref Paşa ile farklı vaatler ve anlaşmalar yapmak için kollarını sıvar. Peki ama bu el sıkışmaların sonucu hangi taraf için kârlı olacak?

Vatanım Sensin heyecan dolu yeni bölümüyle 23 Mart Perşembe saat 20.00'de Kanal D'de!

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.
Avatar
ozan 2017-03-17 16:36:57

vatanımsensin