29 Ocak 2018 Pazartesi 22:24
Yuvamdaki Düşman 2.Bölüm 2.Fragman

Yuvamdaki Düşman 2.Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı!

Show TV'nin yeni dizisi Yuvamdaki Düşman’ın 2. bölüm ikinci tanıtımı yayınlandı. Tülin’i eve davet eden Yasemin, Olcay’ın tepkisiyle karşılaşıyor. Yasemin’in misafirinin Tülin olduğunu gören Ceren’in panikle kendini gizlemeye çalıştığı anlar merak uyandırırken, Ceren’in Yasemin’e “Ben kimim biliyor musun?” diyerek saldırdığı anlar heyecanı arttırıyor.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gözünü diktiği varlıklı ve mutlu bir ailenin hikayesi. Genç kadın yeni bebek sahibi olmuş bu aileye bakıcı olarak girip gizli planını uygulamaya koyunca neler olacak?

    Yuvamdaki Düşman dizisinin yeni bölümü 1 Şubat Perşembe akşamı SHOW TV'de!

    Anahtar Kelimeler:
    Yuvamdaki Düşman
    Yorumlar
    Avatar
    Adınız
    Yorum Gönder
    Kalan Karakter:
    Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.