09 Kasım 2023 Perşembe 11:24
Adım Farah 20. Bölüm 2. Ön İzleme

Adım Farah 20.Bölüm 2. Önizleme yayınlanmıştır.

Son bölümde neler yaşandı?

Farah’ı oğluyla birlikte yaşadığı yerden kurtarmaya kararlı olan Tahir, Behnam’ın kasada tuttuğu görüntüyü alabilmek için sürpriz bir ismin yardımına ihtiyaç duyar.

Kerimşah’ı Tahir’e karşı dolduran Behnam’a ise Farah’ın tepkisiz kalmaya hiç niyeti yoktur.

İran’dan gelen büyük amca Mahmoud Azadi’nin gelişi tüm dengeleri değiştirir. Yalnızca Farah değil Azadi ailesi de bu durumdan etkilenir ve Behnam iplerin elinde olduğunu Mahmoud amcasına kanıtlamak ister.

Görevine geri dönüp kardeşini bulmak için harekete geçen Mehmet’i, emniyette kötü bir sürpriz beklemektedir.

Kasadaki görüntüyü geri almaya çok yaklaşan Tahir beklenmedik bir durumla karşılaşırken, Farah da Behnam’ın evlilik sürpriziyle köşeye sıkışır. Ancak birbirlerinin aşkından güç alan Farah ve Tahir’in bu sefer Behnam’ın kazanmasına izin vermeye hiç niyetleri yoktur.

Fox TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Adım Farah dizisinin yeni bölümü 11 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.