05 Aralık 2020 Cumartesi 10:57
Akrep 1.Bölüm Fragmanı

Akrep 1.Bölüm 2. Fragmanı yayınlanmıştır. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenecek olan Akrep dizisinin ilk bölümü 11 Aralık Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

KIYASIYA BİR SAVAŞA GİRECEK İKİ KADIN!

Dizinin afişinde, geçmişin aynasından bugünün savaşını yaşayan iki karakteri canlandıran Demet Akbağ ve Evrim Alasya yer aldı. Düşmanını zehirlediği gibi, kendini de sokmayı bilen ‘Akrep’, geçmişin aynasından bugünün savaşını yaşayan iki kadının hikayesini konu alıyor.

Yapımını, 1441 Production adına İrfan Şahin’in yaptığı dizinin yönetmenliğini Gökçen Usta üstleniyor. Dizinin senaryosunu ise Erkan Birgören kaleme alıyor.

Başrollerinde Demet Akbağ ve Evrim Alasya'nın yer aldığı; ihanetin, lanetin, aşkın ve anneliğin savaşı "Akrep" zengin oyuncu kadrosuyla Star'da!

GEÇMİŞİN AYNASINDAN, BÜGÜNÜN SAVAŞI! Düşmanını zehirlediği gibi, kendini de sokmayı bilen ‘Akrep’, geçmişin aynasından bugünün savaşını yaşayan iki kadının hikayesini konu alıyor. İhanetin, lanetin, aşkın ve anneliğin savaşı ile dolu bir “Akrep” dövüşü, seyirciyi farklı bir hikayenin içine sokacak.

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU! Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim’in başrolü paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda; Aslı Melisa Uzun, Beril Pozam, Taha Baran Özbek, Esila Umut, Müge Su Şahin, Ahsen Türkyılmaz ve Demet Gül yer alıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.