07 Aralık 2023 Perşembe 14:53
Altın Kafes 2.Bölüm 2.Fragmanı

Altın Kafes 2. Bölüm 2. Fragmanı yayınlanmıştır.

Son bölümde neler yaşandı?

Arc Film tarafından ATV ekranları için hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş otururken, senaryosu Rahşan Çiğdem İnan tarafından kaleme alınıyor. Sırlarla ve yalanlarla dolu ihtişamlı bir dünyanın gizemlerini gözler önüne serecek olan dizinin oyuncu kadrosunda Aytaç Şaşmaz ve Şifa Nur Gül'ün yanısıra Ebru Cündübeyoğlu, Hayal Köseoğlu, Hilmi Cem İntepe, Murat Kılıç, Kaan Turgut, Sümeyra Koç, Eda Nur Gülbudak, Buse Orcan, Gurur Çiçekoğlu, Cansu Mumcu, Ali Kayra Kul, Aksel Yılmaz ve Sacide Taşaner yer alıyor.

Ülkenin sayılı zenginlerinden olan Beyoğlu ailesinin veliahtı Onur ile ailenin okulunda öğretmenlik yapan idealist Zeynep’in büyük bedeller ödeyecekleri aşkı ekranlara taşıyan dizi yakında ATV'de.

ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Altın Kafes dizisinin yeni bölümü 3 Aralık Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.