13 Haziran 2022 Pazartesi 09:28
Annenin Sırrıdır Çocuk 11.Bölüm Fragmanı (Final)

Annenin Sırrıdır Çocuk 11.Bölüm (Final) Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. TV8 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin (Final) bölümü 15 Haziran Çarşamba akşamı saat 19.30 itibariyle sizlerle.

Son bölümde neler yaşandı?

Aynı dönemde hamile kalan Meryem ve Defne adında iki kadının sarsıcı hikâyesini anlatacak olan NTC Medya imzalı diziyi Makbule Kosif ve Gülsev Karagöz kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Müge Uğurlar bulunuyor. Kırmızı Oda final yaptıktan sonra yeni dizisini izleyicilerle buluşturan TV 8 ekranlarında Engin Öztürk, İrem Helvacıoğlu ve Ahmet Varlı gibi başarılı oyuncuları göreceğiz. Anneliğin kadınlara verilen en önemli değerlerden biri olduğunu gözler önüne serecek dizi etkileyici hikâyesiyle dikkat çekiyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.