17 Ekim 2023 Salı 13:49
Arka Sokaklar 646.Bölüm Fragman

Arka Sokaklar 646.Bölüm Fragmanı yayınlanmıştır.

Efe yaşayacak mı? Rıza Baba, torunu Efe'nin vurulmasından sonra adeta yıkılır. Efe hastane de can çekişirken Rıza Baba ve ekip yaşanan olaylarla yüzleşmeye başlar. Rıza Baba çok zor zamanlar geçirirken en büyük destekçisi Mesut ve Engin olur. Sadullah'ın yaptıkları karşısında yıkılmamak için Rıza Baba ve ekip kendilerini toparlamak zorunda.

Arka Sokaklar aksiyon dolu bölümleriyle cuma akşamları saat 20.00'de Kanal D'de!

Son bölümde neler yaşandı?

Rıza Baba ve ekibi, Sado’nun etrafındaki çemberi daraltmaktadır. Sado, ailesiyle buluşmak için Yunanistan’a gider; ama bu buluşma, silahların gölgesinde gerçekleşir.

Metin bağımlılık merkezine yatırılır; ancak, onu orda Sado’nun adamları rahat bırakmayacaktır.

Ünal’ın, Alper’e attığı tokat ona pahalıya patlar. Rıza Baba, Alper’in intikamını kendi üslubuyla alır.

Sado’nun şehirde yarattığı terör sivilleri de hedef almaya başlamıştır. Rıza’nın ailesi alışveriş yapmak için gittikleri AVM’de kötü bir sürprizle karşılaşacaktır.

KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü 20 Ekim Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Son Güncelleme: 17.10.2023 13:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.