28 Kasım 2023 Salı 00:12
Arka Sokaklar 652.Bölüm 2.Fragmanı

Arka Sokaklar 652. Bölüm 2. Fragmanı yayınlanmıştır. Rıza Baba, ekibin dağılmasına izin vermiyor!

Rıza Baba, ekip içinde yaşanan olayların ardından herkesin kafasına göre bir tarafa gitmesine izin vermiyor ve ekibi yeniden bir araya getiriyor. Rıza Baba tutuklu olan Engin'i de unutmuyor ve onu da yeniden aralarına katacağına söylüyor. Ancak gerçekte kim olduğu bilinmeyen düşman, hem Sadullah'ı hem de Rıza Baba ve ekibini hedef alıyor.

Son bölümde neler yaşandı?

Arda, Emre ve Kadir'i bir konteynere hapseden Sadullah'ın planları istediği gibi gitmez. Polislerimiz konteynerden kurtulmayı başarabilecek midir?

Başak ve Memo ortadan kaybolur. Engin, eşi ve oğlunu bulmak için her yolu deneyecektir.

Derya, başından geçen kötü olaylar nedeniyle canına kıymak ister. Bu olay bir çetenin gün yüzüne çıkmasına vesile olacaktır.

Aylin, Serdar’dan aldığı teklife çok şaşırır. Hakan’la ilişkileri bu tekliften sonra zedelenecektir.

KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü 1 Aralık Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.