03 Şubat 2022 Perşembe 22:07
Aziz 12.Bölüm Önizleme

Aziz 12.Bölüm Önizleme hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Aziz dizisinin yeni bölümü 4 Şubat Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Babasının gizemli ölümünün ardındaki sır perdesini aralayan Aziz, yeni bir hamle yapmak üzere harekete geçer.

Bu sırada Türklerin cesur direnişi üzerine Fransızlar şehirde baskıyı artırıp ambargo başlatmıştır. Türkler açlık ve kıtlıkla acı bir şekilde sınanmaktadır. Aziz babasının intikamını almak ve halkı bu zulümden kurtarmak için tehlikeli bir yola girer…

Tüm bunlar olurken Efnan’la ilgili şaşırtıcı bir gerçeği öğrenmesi Aziz’de derin bir hayal kırıklığına neden olur… Aziz bu çetin mücadele için amansız bir yolculuğa çıkarken arkasında gözü yaşlı Efnan’ı bırakır… Efnan’ın bu süreçteki destekçisi ise amansız rakibi Dilruba olacaktır…

Başrollerinde Murat Yıldırım ve Damla Sönmez gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Aziz bu hafta yayınlanacak mı?

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.