17 Ocak 2021 Pazar 21:08
Babam Çok Değişti 3.Bölüm Fragmanı

Babam Çok Değişti 3.Bölüm Fragmanı yayınlanmıştır. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Babam Çok Değişti dizisinin yeni bölümü 21 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Son bölümde neler yaşandı?

Mehmet Ali, Deniz’den kurtulduğunu zannetse de Deniz ve Aslı daha da yakınlaşmıştır.

Aslı taşınmayı kafasına koymuş, yeni evi bulmuş hatta evdeki eşyaları toplamaya başlamıştır. Fakat Mehmet Ali, annesi Arife’ye taşınacakları gerçeğini henüz söylememiştir. Arife’ye türlü yalanlarla taşınmayacaklarını söyleyen Mehmet Ali zor anlar yaşarken, Arife taşınacakları gerçeğini öğrenir. Arife’nin tepkisi merak konusuyken, Mehmet Ali’nin ilk aşkı Deniz tekrardan eve gelir.

Mehmet Ali, Deniz’den kurtulduğunu zannetse de Deniz ve Aslı daha da yakınlaşmıştır. Bütün bunlar yetmezmiş gibi Aslı, Mehmet Ali’nin yıllığını bulur ve okumak ister. Evde ortalık karışmışken, Oğulcan’ın eve getirdiği hamster her şeyin daha da arapsaçına dönmesine neden olur.

Başrollerinde Çağlar Çorumlu ve Şebnem Bozoklu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Babam Çok Değişti bu hafta yayınlanacak mı?

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.