17 Ocak 2021 Pazar 21:04
Kuzey Yıldızı İlk Aşk 48.Bölüm Fragmanı

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 48.Bölüm Fragmanı yayınlanmıştır. SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yeni bölümü 23 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

on bölümde neler yaşandı?

Kuzey ve Yıldız, sonunda hayalini kurdukları sabaha uyanmıştır. Rüya gibi evlerinde, baş başalardır. Bir süre tüm sorumluluklardan ve sorunlardan uzak sadece aşklarını yaşayacaklardır. Ama hayat, yine onların kurduğu plana rağmen devam etmektedir. Kuzey ve Yıldız, yine baş başa kalamamışlardır. Ama Yıldız’ın asıl problemi daha başkadır. Restoranda işler kötüye gitmektedir ve bunun için bir çözüm bulmaları gerekmektedir. Feride’nin önerisiyle, restoran; eski, kalabalık günlerine dönecektir. Ünlü gurme Engin Ar, restoranın umudu olmuştur. Fakat, büyük umutlarla ağırladıkları Engin Ar, kimsenin tahmin etmediği olaylara sebep olacaktır.

Başrollerinde Aslıhan Güner ve İsmail Demirci gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk bu hafta yayınlanacak mı?

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.