26 Kasım 2023 Pazar 13:54
Bambaşka Biri 12.Bölüm 2.Fragmanı

Bambaşka Biri 12. Bölüm 2. Fragmanı yayınlanmıştır.

Leyla’nın öfkesiyle yüzleşen Kenan onu tamamen kaybetmemek için elinden geleni yapar. Leyla ise Kenan’sız bir hayat kurmaya çalışır. Ne var ki, tanıdık bir yüz, ikilinin yollarını yeniden kesişecektir.

İstenmeyen bir misafir Gediz evindeki gerilimi artırır. Evdeki sırların yanına yeni zorluklar eklenir.

Müşerref kaybettiği oğlunu ararken aslında çok yakınında olduğundan habersizdir. Gerçek düşmanları ise daha da yakınındadır. Müşerref geçmişi yeniden deşmeye koyulunca, gerçeklerin ortaya çıkmasını istemeyenler harekete geçer.

Geçmişte oğlunu korumak için gerçekleri saklamanın bir hata olduğuna karar veren Turan dürüst bir hamle yapmaya hazırlanır. Ancak bu hamlenin eşine ne kadar zarar vereceğini öngöremez. Kenan’ı bir kez daha kaybetmekle yüzleşen Nevin kocasından beklediği anlayışı bulamayınca karanlık bir yola sürüklenir.

Fox TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Bambaşka Biri dizisinin yeni bölümü 27 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.