05 Ocak 2024 Cuma 18:27
Bambaşka Biri 15.Bölüm 2.Fragmanı

Bambaşka Biri 15.Bölüm 2.Fragmanı yayınlanmıştır.

Son bölümde neler yaşandı?

Leyla'nın keşifleri Öztürk ailesiyle ilgili düğümleri hızla çözmeye başlar. Ancak Leyla'nın hırsı Turan'ı istemediği şeyler yapmaya itecektir. Nevin bakış açısını değiştirecek bir yüzleşme yaşar.

Nuray ve Nurgül, Gediz ailesinin sabırlarını zorlamaya devam eder. Sebep oldukları karmaşadan faydalanan Nuray, Tahir'in vicdanıyla oynar.

Kendini bir kez daha Doğan'ın oyunları içinde bulunan İdris ona bir açıklama borçludur. Bu sefer çocukluğunu araştırma sırası Doğan'da olacaktır.

Doğan tekrar ipleri eline alınca Kenan'la mücadele etmesi kaçınılmaz olur. Ailesi Doğan'ın dönüşünden habersiz olsa da bu durumu Leyla'dan saklamak o kadar kolay değildir.

Gerçekleri öğrenen Sadık panikle hareket etmeye başlar. Bu durumdan faydalanan Doğan'ın planı beklenmedik bir misafir tarafından yarıda kesilir.

Fox TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Bambaşka Biri dizisinin yeni bölümü 6 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.