05 Kasım 2023 Pazar 15:04
Benim Güzel Ailem 18.Bölüm 2.Fragmanı

Benim Güzel Ailem 18. Bölüm 2. Fragmanı yayınlanmıştır.

 Son bölümde neler yaşandı?

Sina, Damla’yı istemeye gidecek olmanın heyecanını yaşarken ummadığı bir sürprizle karşılaşır. Gürdüz’ün adamlarıyla kavgaya tutuşan Sina, kendini kurtarmaya çalışır. O sırada ise evde isteme telaşı vardır. Ferdi, Nedim ve Kaan, Sina’ya tuzlu kahve yapmak için plan peşindedir. Feryal ise kız isteme törenine Oğuz’un da gelmesi için oğlunu güçlükle ikna eder. Sina, Gürdüz’ün adamlarıyla boğuşurken imdadına Mahmut yetişir. Büyüyen kavganın seslerini duyan Nedim, Oğuz, Ferdi ve Kaan hemen Sina’nın evine koşar. Yaşanan kargaşaya rağmen kız isteme töreni gerçekleşir. Ancak bu kez de Canan ile Feryal arasında gerginlik çıkar.

TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Benim Güzel Ailem dizisinin yeni bölümü 8 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.