11 Haziran 2022 Cumartesi 20:07
Camdaki Kız 47.Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

Camdaki Kız 47.Bölüm Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Camdaki Kız dizisinin yeni bölümü 16 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Camdaki Kız 47. Bölüm Fragmanı - SEZON FİNALİ yayında! Nalan sonunda isyan ediyor! Cana’nın hamileliğini öğrenen ev halkıyla yüzleştirmek için Cana’yı yanına alır. Artık dayanamayan Nalan isyan eder.

Camdaki Kız sezon finaliyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de!

Son bölümde neler yaşandı?

Nalan, Cana’nın hamileliğini öğreniyor!

Feride ve Selen, Cana’nın hamileliğini sonlandırmak için gerekeni yapar ama yine de Nalan’ın bunu öğrenmesini engelleyemez. Cana’nın hamile olduğunu öğrenen Nalan ise soluğu Hayri’nin yanında alır. Nalan’ın Hayri’yi kendisinden kıskandığını anlayan Billur, Nalan ile yüzleşir. Pera ve Muzo’nun evlilik kararı, Rafet ve Pervin’in arasındaki gerginliğin daha da artmasına yol açar.

Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Camdaki Kız bu hafta yayınlanacak mı?

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.