19 Aralık 2023 Salı 00:46
Dilek Taşı 15.Bölüm Fragmanı

Dilek Taşı 15.Bölüm Fragmanı yayınlanmıştır.

Son bölümde neler yaşandı?

Figen’in Rona ailesinin masasına oturması ve ailesine yapılan haksızlığın hesabını sorması herkesi şaşırtır. Figen’in emriyle masaya Asuman ve Ebru’nun da oturması Macide’yi çileden çıkartır. Figen Ronaların parasına tamah etmeyeceğini insanlık ders verircesine anlatır.

Efkan, Sevda ve Kenan’ın yurt dışına kaçmasına engel olur. Dündar, Efkan’ın elinden Sevda’yı kurtarıp ailesine teslim eder. Bu esnada Dündar’ın Rüçhan’a olan özel ilgisi de açığa çıkar. Dündar tarafından ciddi bir şekilde uyarılan Efkan geri adım atmaz, Sevda’yı kaçırır. Efkan, Sevda’yı esir almanın yanı sıra Kenan’la da oyun kurar. Bu oyunun kurallarına göre Sevda’yı Kenan’dan uzaklaştırmanın yolu Kenan ve Figen’in evliliğidir. Figen’i Mustafa’nın canı konusunda tehdit ederek bu evliliğe ikna etmeye çalışır. Olanları duyan Mustafa, Figen’e söz verir. Sevda’yı kurtaracak ve bu evliliği engelleyecektir. Mustafa, sözünü tutmak için karşılaşacağı tehlikelerden habersiz yola çıkar.

Kanal D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Dilek Taşı dizisinin yeni bölümü 20 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.